17 februarie, 2011

Opensuse 11.3 - Instalare Mozilla Firefox 4 beta

 For english version click here.

Cel mai popular browser de internet, Firefox, pregateste pentru utilizatorii sai Firefox 4, un browser modern, cu o interfata pe masura si cu suport pentru cele mai noi tehnologii in materie de web. Firefox 4 este aproape de lansarea finala a browserului si este disponibila pentru download in versiunea Firefox 4 beta11.
Firefox 4 beta beneficiaza de un buton de Feedback pentru cei care doresc sa impartaseasca dezvoltatorilor aplicatiei aspecte legate de experienta utilizarii browserului si, de ce nu, eventuale propuneri de imbunatatiri. Este un browser modern ce incearca sa tina pasul cu dezvoltarea aplicatiilor web si ofera suport partial (deocamdata) sau total pentru cele mai noi tehnologii web, cum ar fi HTML5 sau CSS3.
Se stie bine faptul ca Firefox este unul dintre cele mai rapide browsere pentru internet, iar noua versiune va fi chiar mai rapida decat Firefox 3.6.13.
Daca doriti sa testati noua versiune de Firefox, puteti afla prin acest ghid cum il instalati in Opensuse 11.3. Iata pasii de urmat:
- mai intai trebuie adaugat repertoriul pentru cea mai noua versiune de test a browserului Firefox. Pentru aceasta puteti accesa aceasta pagina si mergeti la paragraful intitulat "Latest version" (unde veti gasi instructiuni de instalare) sau deschideti o fereastra de terminal si scrieti pe rand urmatoarele comenzi, apasand tasta enter dupa fiecare comanda (introduceti parola de administrator cand vi se cere):

sudo zypper in MozillaFirefox

Asteptati sa se instaleze si apoi puteti incepe experienta unica a utillizarii celui mai popular browser web intr-o versiune cu o interfata moderna, prietenoasa si cu suport imbunatatit pentru diferitele tehnologii web.

Legaturi:
http://en.opensuse.org/Firefox
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/beta/




spread firefox affiliate button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină